Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Fešta Alfa Romeo sedmič

Fešta Alfa Romeo sedmič

Klub lastnikov in ljubiteljev vozil Alfa Romeo Kraški gadje pripravlja 7. tradicionalno mednarodno srečanje vozil Alfa Romeo – Fešto Alfa Romeo, ki je ena največjih tovrstnih prireditev v Evropi, s pestrim programom, razstavo starodobnikov in dirkalnikov ter turistično vožnjo vozil Alfa Romeo po Krasu.

12.04.2012, Božo Lalič | Foto: Kraški gadje

Vsak pravi slovenski alfist pozna prireditev Fešta Alfa Romeo. Prireditev letos poteka sedmo leto zapored, do zdaj pa jim je uspelo v Gorjansko privabiti veliko obiskovalcev in seveda tudi vozil - teh je bilo več kot 200, prireditve pa se udeležujejo tako ljubitelji znamke iz sosednjih držav kot iz Srbije in Bosne in Hercegovine.

Letos pa bo zgodba še nekoliko bolj zanimiva, saj bodo udeleženci poskušali postaviti rekord v najdaljši karavani vozil Alfa Romeo in se vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov. Trenutni rekord šteje 312 vozil Alfa Romeo in je bil postavljen februarja 2010 v mestecu Epsom v Veliki Britaniji. Vsi lastniki vozil Alfa Romeo so vabljeni k pridružitvi karavani ter pomagajo uresničiti vpis novega rekorda!

7. tradicionalno mednarodno srečanje vozil Alfa Romeo bo 27. maja 2012 v Gorjanskem, z začetkom ob 9. uri.

Več informacij in prijave na www.kraskigadje.si.

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸