Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Nasina tehnologija za avtomobil

Nasina tehnologija za avtomobil

Poliranje, voskanje, čiščenje. Vse skupaj vzame veliko časa, hkrati pa niti ni tako poceni. Toyota predstavlja nov zaščitni premaz za avtomobile, ki bo poskrbel, da bo lak ostal sijoč, na karoserijo in platišča pa se bo sprijemalo manj umazanije. Toyota tudi dodeli petletno prenosljivo garancijo!

12.04.2012, Božo Lalič | Foto: Toyota

Toyota ProTect je nov premaz, ki so ga razvili skupajz Nasino pomočjo, le-ta pa nudi visoko zaščito površin na vozilu. Toyota pravi, da gre za novo tehnologijo, ki tvori molekulsko vez z lakom avtomobila na ta način tudi odporno zaščito, ki avtomobil ščiti pred zmazanijo in zunanjimi dejavniki. Tako bo vozilo ohranilo sijoč videz.

Ob nanosu se ustvari trda keramična površina, ki se veže z lakom. Ta je vodoodporna, dodatni nanosi pa niso potrebni. Poleg tega, da je to precej obstojneša rešitev kot uporaba drugih izdelkov, pa vam Toyota nudi petletno garancijo.

En nanos naj bi poskrbel za zaščito laka za nadaljnjih pet let. Celotna zaščita laka in stranska stekla stane 318 evrov, lahko pa zaščitijo tudi platišča in notranje oblazinjenje (69 in 108 evrov). So pa v trenutni pomladni akciji izdelki Toyota ProTect v akcijskih cenah. Več informacij boste našli na www.toyota.si.

 

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸