Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Oglasno sporočilo

S Sea Bob-om boste uživali v podvodnem svetu.
S Sea Bob-om boste uživali v podvodnem svetu.

Novosti Ski & Sea

S Ski & Sea so nam javili, da imajo na voljo veliko nove dodatne opreme za prave avanturiste. Tako imajo nova off-road, scuba in snow očala z integrirano kamero, nov produkt z imenom Sea Bob in novo kolekcijo oblačil.

25.04.2012, Božo Lalič | Foto: Ski&Sea;

Poleg vozil priznanih znamk vozil, ki jih Ski&Sea ponuja, imajo na voljo veliko dodatne opreme, ki bodo avanturistom sedle kot pika na i.

Med njim zagotovo spadajo profesionalna očala za off-road, smučanje in podvodne pustolovščine. Posebnost očal, ki jih nudijo, je ta, da imajo integrirano videokamero, s katero lahko posnamete videoposnetke in jih kasneje obdelate. Hkrati imajo na voljo dodatne kamere, ki jih lahko prosto montirate na očala.

Nov produkt, ki ga boste našli v salonu podjetja Ski&Sea, pa bo omogočal veliko užitkov v podvodnem svetu. Sea Bob je opremljen z elektromotorjem, ki proivzede od 2,2 do 5,2 kW moči in jet pogonom, ta pa vas bo odvlekel do globine 40 metrov. V močnejši izvedbi Sea Bob doseže hitrost 22 km/h na gladini in 16 km/h pod gladino (13,7 in 10 vozlov).

Prav tako pa je na voljo nova kolekcija oblačil Can-Am in Sea-Doo, s katerimi boste poskrbeli za celovit videz na vašem štirikolesniku ali vodnem skuterju.

Ski&Sea vas vabi, da si ogledate njihov salon, kjer se boste lahko v živo prepričali o vrhunskih izdelkih, ki jih podjetje uvaža. Najdete jih Ločici ob Savinji 49/b, v Polzeli.

Sicer pa Ski&Sea organizira predstavitev in testne vožnje novih vozil in plovil BRP v Črno goro, kjer bodo na voljo Sea-Doo športni čolni in vodni skuterji, Evinrude izvenkrmni motorji ter drugi BRP produkti. Za več informacij pokličite 051 /612–222 ali 051 620–222. 

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸