Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Užitek v vožnji tudi prek spleta

Užitek v vožnji tudi prek spleta

BMW in podjetje Eutechnyx sta pripravila spletno dirkalno igro, ki se imenuje Auto Club Revolution. Različni modeli BMW se lahko konfigurirajo za dirkanje glede na lasten izbor igralca.

26.04.2012, Božo Lalič | Foto: BMW

Spletna igra britanskega izdelovalca iger Eutechnyx vključuje BMW serije 1 M Coupé, BMW 135i, BMW M3 Coupé, BMW M5 in BMW Z4 M Coupé. BMW je za spletno igro ekskluzivni partner in je pri razvoju le-te sodeloval že od samega začetka.

V spletni igri boste lahko izbirali med realističnimi dirkališči in modeli, sicer pa bo igra imela tudi funkcijo povezovanja ljubiteljev avtomobilizma. Na dolgi rok se želi razviti v močno avtomobilistično skupnost s povezavami do različnih tematskih vsebin BMW.

Ljubitelji bavarske znamke bodo lahko igrali posebej oblikovano igro s posebnimi dirkališči, kjer bodo lahko igralci izbrali BMW serije 1 M coupé, ko pa zaključijo izziv, si ta model lahko prenesejo v glavno igro.


“Ustrezna realizacija značilnih voznih lastnosti avtomobila v igro je vedno velik izziv – generiranje modelov iz podatkov računalniško podprtega oblikovanja (CAD) preprosto ni dovolj. Za poustvarjanje voznih lastnosti BMW serije 1 M Coupé v Auto Club Revolution na avtentičen način, si avto najprej dobro ogledamo na pravem
dirkališču. To je edini način, da točno vidimo, kako se npr. avto pelje skozi ovinek,” je dejal Doug Wolff, vodja ekipe pri Auto Club Revolution.

Igrate lahko na: http://bmw.autoclubrevolution.com

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸