Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Matej Grudnik in Maja Pahor zasedla dve prvi in eno tretje mesto

Matej Grudnik in Maja Pahor zasedla dve prvi in eno tretje mesto

Na največji avto-športni prireditvi pri nas, Rally Saturnus, sta člana posadke V-Racing, Matej Grudnik in Maja Pahor, zasedla odlične pozicije.

14.05.2012, Božo Lalič | Foto: V-Racing

Posadka V-Racing, torej Matej Grudnik in Maja Pahor - Clio 2.0 RS - je na Rally Saturnus zasedla 1. mesto v diviziji 8 Evropskega pokala, 1. mesto v diviziji 3. slovenskega prvenstva in 3. mesto v močnejši diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva.

Sam rally je potekal med 11. in 13. majem v Ljubljani in okolici, šlo pa je za že 35. Rally Saturnus, ki se točkuje tudi za Evropski pokal. Nastopilo je 63 posadk iz osmih držav. Skupna dolžina rallyja je 560 kilometrov.

Posadka V-Racing Grudnik / Pahor je bila dobro razpoložena in je vse skozi še naprej vzpenjala po lestvici navzgor, in na koncu pristala na 9. mestu v skupni uvrstitvi Evropskega pokala, zmagala v diviziji 8 Evropskega pokala in bila prav tako prva v diviziji 3. slovenskega državnega prvenstva. V močnejši diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva je zasedla odlično tretje mesto. To pa je za Mateja in Majo tudi odlično izhodišče in pomembne točke za nadaljevanje letošnjega državnega prvenstva, saj bosta v nadaljevanju nastopala z močnejšim Twingom RS R2 EVO, ki pa bo razporejen prav močnejšo divizijo 2.

24 ekip rallyja ni uspelo dokončati.

Naslednja dirka slovenskega državnega prvenstva v Rally-u bo 9. in 10. junija v Velenju.

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸