Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Auto Bild Slovenija - junij 2012

Auto Bild Slovenija - junij 2012

V junijski številki preberite.

04.06.2012, Božo Lalič | Foto: Auto Bild

VZTRAJNOSTNI TEST:     TOYOTA VERSO

Toyota že dolgo časa velja za znamko, ki izdeluje najbolj zanesljive in trpežne avtomobile. Takšen imidž je lažje ustvariti, kot ga obdržati. Verso je enoprostornik, od katerega smo na našem 100.000-kilometrskem testu pričakovali enako kot od vseh ostalih toyot, torej oceno 5. In versu je to tudi uspelo, čeprav smo odkrili nekaj rjo na mestih, kjer je pravzaprav ni bilo za pričakovati. Sploh pa ne pri dve leti starem avtomobilu.

 

PREIZKUSILI SMO:     AUDI A3

Morda smo ga že površinsko primerjali in ga postavili zraven novega mercedes razred A, smo pa ga zdaj tudi prvič že vozili. Audi prihrani 30 % denarja pri izdelavi vozila, ni pa avtomobila pocenil, temveč je teh 30 % vrnil nazaj v avtomobil - v obliki novih tehnik in opreme. Bo torej A3 ponovno kralj v svojem razredu? Konkurentom bo prav gotovo zelo težko.

 

PRIMERJAVA:      Hyundai i30, Ford Focus, VW Golf, Renault Clio, BMW serija 1

Ta primerjava je posebna predvsem zaradi enega razloga, ta pa sliši na ime 1.0 ecoboost. V primerjavi namreč nastopa prvi moderni kompaktnik s trivaljnim motorjem. Govora je torej o focusu, v katerega je Ford vgradil moderni majhen bencinski, ki se je, glej ga zlomka, dejansko izkazal za najbolj varčnega v primerjavi. In še nekaj - menite, da je to dovolj za prevzem vodilnega mesta v razredu?

 

Več preberite v junijski izdaji revije, ki izjemoma izide 8. junija.

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸