Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Napovednik

Je A1 vreden svojega denarja?

Je A1 vreden svojega denarja?

V novi številki revije, ki izide čez dva dneva, objavljamo primerjavo med malčki, ki se borijo proti premium malčku, audiju A1. Pa je ta vreden toliko denarja?

06.06.2012, Božo Lalič | Foto: Auto Bild Slovenija

"Z najmanjšim agregatom, 63-kilovatnim  turbobencinarjem  ter  dodatno opremo ga cenijo na zajetnih 18.570 evrov, kar je skoraj 5.000 evrov več kot tehnično sorodni VW polo, ki tudi sicer ni znan po skromnih ceni. Tudi ford fiesta in toyota yaris sta precej ugodnejša kot petvratni A1, ne da bi bilo kupcem potrebno sklepati velike kompromise pri motorizaciji in opremljenosti. Celo nasprotno, yaris je,  kar  je  že  značilno  za  japonska vozila, zelo bogato opremljen. Poleg
multimedijskega sistema, ki med drugim  vključuje  kamero  za  vzvratno vožnjo in na dotik občutljivi zaslon, so serijski tudi klimatska naprava, električno pomična stekla ter aluminijasta platišča. Tako razkošna opremljenost bi presenetila tudi v za razred boljših vozilih. Se je torej Audi uštel in izbral najslabše iz obeh svetov? Ali pa je A1 sportback tako prefinjen in dodelan, da je res vreden svoje cene?"


Več preberite v junijski številki Auto Bild Slovenija, ki izide v petek, 8. junija.

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸