Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Chevrolet Trax

Trax premierno predstavljen v Parizu

Trax premierno predstavljen v Parizu

Chevrolet je napovedal, da bo na pariškem avtosalonu predstavil majhni SUV z imenom Trax.

15.08.2012, Božo Lalič | Foto: Chevrolet

Chevroletov majhen SUV meri v dolžino komaj 4.248 mm, širino 1.776 mm, medosna razdalja pa meri 2.555 mm. Na maski vozila je dobro opazen logotip podjetja, s čimer podarja svojo pripadnost.

Motorji, ki bodo na voljo v vozilu so 1,4-litrski bencinski s turbo polnilnikom (103 kW, 200 Nm, 6-stopenjski ročni), 1,6-litrski bencinski in 1,7-litrski dizelski motor s turbo polnilnikom (96 kW, 300 Nm). Štirikolesni pogon bo na voljo za 1,4-litrski in 1,7-litrski model, vsi modeli z ročnim menjalnikom pa bodo imeli serijsko vgrajen start-stop sistem. Razen za 1,6-litrski bencinski motor pa bo na voljo tudi 6-stopenjski avtomatski menjalnik.

Trax ima v osnovi 358-litrski prtljažnik z dvojnim dnom, nasloni sedežev pa se lahko delijo 60:40. Chevrolet pravi, da je sedeže možno razporediti v osem različnih postavitev.

V višjih paketih opreme je serijski tudi sistem Chevrolet MyLink. Gre za infotainment sistem, ki se lahko poveže z vašim pametnim mobilnikom, vsebino tega pa prikazuje tudi na 7-palčnem na dotik občutljivem zaslonu. MyLink bo opremljen tudi z navigacijskim zemljevidom.

Sicer pa so pri Chevroletu poskrbeli tudi za varnost. Šest zračnih blazin, ESP, TCS, ABS, poleg tega pa še sistem za nadzor stabilnosti prikolice (TSA) in sistem za za nadzor spuščanja po strmini. Sicer ima vozilo po obljubah Chevroleta nameščeno veliko pasivnih in aktivnih elementov za varovanje ob morebitnem trku.

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸