Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Nov dnevni časopis

Nov dnevni časopis

V soboto, 16. marca, bo na prodajne police prispel nov dnevni časopis Svet24.

14.03.2013, Božo Lalič | Foto: Svet24

Od sobote naprej boste na prodajnih policah našli nov dnevni časopis, katerega značilnost je, da bo informiral, hkrati pa tudi zabaval bralce. Svet24 bo izhajal vsak dan, od ponedeljka do sobote, v nakladi 43.700 izvodov na 48 straneh. Z uredništva časopisa so nam ponosno povedali, da bo tiskan na naravi prijaznem časopisnem papirju, na kakršnem ni natisnjen noben tiskan medij v Sloveniji.

 

Svet24 bo vseboval mnogo kakovostnih vsebin - od aktualnih novic iz gospodarstva, športa, popularne kulture, sveta zabave in zanimivosti, hkrati pa bodo na voljo še ugankarske vsebine, TV sporedi, recepti za kuho in celo nasveti za dobro počutje. Svet24 bo stal le 90 centov in bo tako ponujal visoko vrednost za denar.

 

Karmen Špacapan, urednica novega časopisa Svet24, je pred izidom prve številke povedala: "Začeli smo s portalom www.svet24.si, ki je sprva povezoval portale naših dobro prepoznavnih medijev v skupini Krater Media ter jih nadgrajeval z dodatnimi zanimivimi vsebinami. To smo počeli tako uspešno, da je portal v nekaj mesecih prerasel vsa pričakovanja, zato smo si zadali še drznejše načrte in okrepili uredništvo. K sodelovanju smo povabili le najboljše in izkušene slovenske novinarje, ki obvladujejo najrazličnejša področja. Smo polni dobrih idej in pripravljeni na nov izziv, zato ne dvomim, da nam bo uspelo! Prepričana sem, da bodo dobre zgodbe vedno našle svoje mesto pri bralcih."

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸