Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Auto Bild Slovenija - oktober 2013

Auto Bild Slovenija - oktober 2013

V oktobrski številki preberite!

03.10.2013, Božo Lalič | Foto: Auto Bild Slovenija

Med najpomembnejše vsebine oktobrske številke spadata dva testa pnevmatik, test celoletnih in zimskih pnevmatik. Vse testirane pnevmatike so bile dimenzije 195/65 R 15. Na desetih straneh si boste lahko prebrali o samih testiranjih, rezultate pa boste lahko pregledali v zelo natančnih tabelah. 

Med drugim preberite zapis o novem mercedesu GLA, ki smo ga že zapeljali sami. Mercedes z novincem ponuja odlično alternativo med modernimi in kompaktnimi SUV-ji, za katero pa trdijo, da ne bo predraga.

Mazda3 je ena izmed najpomembnejših tekmovalk v razredu kombilimuzin, Mazda pa je poskrbela, da ne bo presenečenj. Novinka se je izkazala odlično, konkurenta je premagala brez pretiranega naprezanja.

BMW serija 4 je zagotovo en izmed najbolj pričakovanih kupejev letošnjega leta. V primerjavi s prav tako nemškima audi A5 in mercedes razred E kupe, je dokazal, da vso navdušenje okoli njegovega prihoda ni zaman. 

Honda je morala prisluhniti zahtevam evropskih strank, zato so razvili motor 1.6 i-DTEC, ki smo ga prvič preizkusili v modelu Honda Civic. Ko Honda predstavi motor, svet prisluhne. Z razlogom.

Preizkusili smo tudi mitsubishija ASX, tokrat z 1,8-litrskim dizelskim motorjem. ASX je en izmed tistih, ki ne pretirava z okraševanjem in pogosto nesmiselno tehniko, na drugi strani pa navdušuje s preprostostjo in zanesljivostjo. 

VW je predstavil konceptno vozilo Cross Blue, ki smo ga že smeli preizkusiti in hkrati primerjati z enim najbolje prodajanih kompaktnih SUV-jev, VW tiguanom. Ta dva sta si precej blizu, čeprav ju loči kar precej centimetrov. 

Več lahko preberete v oktobrski številki Auto Bild Slovenija, ki izide 10. oktobra!

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸