Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Goodyear Dunlop Sava donirali pnevmatike

Goodyear Dunlop Sava donirali pnevmatike

Družba Goodyear Dunlop Sava Tires je donirala zimske pnevmatike za 40 intervencijskih vozil.

14.11.2013, Božo Lalič | Foto: Goodyear Dunlop Sava Tires

Tudi letošnje leto je družba Goodyear Dunlop Sava Tires donirala zimske pnevmatike lokalni skupnosti. Največ sredstev donirajo profesionalnim in prostovoljnim gasilskim ter reševalnim službam. 

Zdravstveni dom Kranj, Jesenice in Škofja Loka ter Gasilsko reševalna služba Kranj so tako prejeli zimske pnevmatike za 40 intervencijskih vozil. Ob tem so otrokom lokalnega vrtca Živ žav Stražišča in Čirče podarili odsevne brezrokavnike.

Vsega skupaj je družba letošnje leto donirala 250 pnevmatik in 13.000 evrov finančnih sredstvev različnim društvom in institucijam.  Prav tako so se odločili letošnja sredstva namenjana obdarovanju za decembrske praznike nameniti za donacijo pnevmatik reševalnim službam na Hrvaškem in v Srbiji. 

Lili Gantar Žura, dr. med., direktorica OE ZD Kranj je ob tem povedala: »V imenu Zdravstvenega doma Kranj in Osnovega zdravstva Gorenjske se iskreno zahvaljujem podjetju Goodyear Dunlop Sava Tires, saj nam vsako leto daruje pnevmatike za zimsko in poletno sezono. Z reševalnimi vozili Osnovega zdravstva Gorenjske letno prevozimo skoraj 1.000.000 km in lahko si predstavljate, da kakovostne pnevmatike naši službi in uporabnikom pomenijo veliko predvsem z vidika varnosti. Te donacije nam pomagajo tudi tako, da lahko denar, ki bi ga sicer morali nameniti za nakup pnevmatik, porabimo za druge namene.« 

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸