Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

PREDSTAVITEV

Mitsubishi outlander: trenutno 2.500 evrov cenejši in z veliko serijske opreme!
Mitsubishi outlander: trenutno 2.500 evrov cenejši in z veliko serijske opreme!

Outlander osvežen

V novembru v salone prihaja osvežen outlander.

18.11.2016, Božo Lalič | Foto: Mitsubishi

Mitsubishi je osvežil model Outlander, v mesecu novembru pa ta prihaja v salone. Osvežitev sledi hibridni različici, tako da je zdaj outlander dobil novo anteno v obliki plavuti morskega psa in novo osrednjo konzolo.

 

Na voljo bosta tudi dva nova paketa opreme, konkretno Instyle 7S s sistemom S-AWC (štirikolesni pogon) ter električnim odpiranjem in zapiranjem prtljažnih vrat. Serijska je tudi sončna streha in sistem za odmrzovanje prednjih brisalcev, sicer pa še usnjeno oblazinjenje sedežev, elekkrično nastavljiv voznikov sedež, ogrevani sedeži in usnjeno oblazinjenje vrat. 

 

V drugem paketu, Instyle+7S dobimo še poleg tega sistem za blaženje naleta FCM, prilagodljiv tempomat ter celoten paket varnostne opreme, torej sistem proti nenamerni menjavi voznega pasu, ultrazvočni senzor nenamernega pospeševanja, sistem za opozarjanje na vozilo v mrtvem kotu, sistem za opozarjanje pred bližajočimi vozili pri vzvratni vožnji in osem senzorjev za nadzor okolice. Omeniti velja še ogrevano vetrobransko steklo in ogrevan volanski obroč. 

 

Trenutno velja popust v višini 2.500 evrov, tako da vstopni outlander stane 28.490 evrov, ta ima paket opreme Intense in 110-kilovatni 2,2-litrski dizelski agregat. Instyle+ 7S kot najbolje opremljen model s sedmimi sedeži, 110-kilovatnim 2,2-litrskim dizelskim agregatom in 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom stane 39.490 evrov. Še en argument za nakup je petletna garancija.  

Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸