Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Izjava o zasebnosti

Salomon d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto portala Salomon d.o.o. ter upravlja zbiranje in uporabo podatkov. Z uporabo spletnega mesta Salomon d.o.o. soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov
Salomon d.o.o. zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali službeni naslov ali telefonska številka. Salomon d.o.o. zbira tudi anonimne demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami, kot so poštna številka, starost, spol, zanimanja in hobiji.
Portal Salomon d.o.o. samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. Salomon d.o.o. te informacije uporablja za izvajanje storitve, za ohranjanje kakovosti storitve in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Salomon d.o.o..
Ne pozabite: če neposredno razkrijete prepoznavne ali občutljive podatke na javnih oglasnih deskah portala Salomon d.o.o., lahko te podatke zbirajo in uporabljajo drugi. Opomba: Salomon d.o.o. ne prebira vaše osebne spletne komunikacije.
Salomon d.o.o. vas poziva, da preberete izjave o zasebnosti spletnih mest, ki jih obiščete s portala Salomon d.o.o., da boste razumeli način zbiranja, uporabe in skupne rabe vaših podatkov na teh spletnih mestih. Salomon d.o.o. ne odgovarja za izjave o zasebnosti ali drugo vsebino na spletnih mestih izven spletnega mesta Salomon d.o.o. in družine spletnih mest Salomon d.o.o..

Uporaba osebnih podatkov
Salomon d.o.o. zbira in uporablja vaše osebne podatke za pravilno izvajanje spletnega mesta Salomon d.o.o. in ponujanje zahtevanih storitev. Salomon d.o.o. vas z osebnimi prepoznavnimi podatki tudi obvešča o drugih izdelkih ali storitvah, ki so na voljo na spletnem mestu Salomon d.o.o. in pridruženih spletnih mestih. Salomon d.o.o. lahko stopi v stik z vami, ko izvaja mnenjske raziskave o trenutnih storitvah ali morebitnih novih storitvah, ki bodo morda na voljo.
Salomon d.o.o. ne prodaja in ne daje v najem ali zakup svojih seznamov strank drugim podjetjem. Salomon d.o.o. lahko občasno stopi v stik z vami v imenu zunanjih poslovnih partnerjev v zvezi z določeno ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. V teh primerih vaših osebnih prepoznavnih podatkov (e-pošta, ime, naslov, telefonska številka) ne posreduje drugemu podjetju. Portal Salomon d.o.o. lahko podatke izmenja z zaupanja vrednimi partnerji, ki mu pomagajo pri izvajanju statistične analize, pošiljanju e-pošte ali navadne pošte, ponujanju podpore strankam ali urejanju dostave. Vsem tem drugim podjetjem je prepovedano uporabljati vaše osebne podatke v druge namene, razen za zagotavljanje teh storitev portalu Salomon d.o.o.; poleg tega morajo ohraniti zaupnost teh podatkov.
Salomon d.o.o. ne uporablja ali razkriva občutljivih osebnih podatkov, kot je rasa, vera ali politična pripadnost, brez vašega izrecnega dovoljenja.
Salomon d.o.o. sledi spletnim mestom in stranem, ki jih obiskovalci obiščejo znotraj portala Salomon d.o.o., in tako ugotovi, katere storitve portala Salomon d.o.o. so najbolj priljubljene. S temi podatki portal Salomon d.o.o. ponuja prilagojeno vsebino in oglase za stranke, ki pokažejo, da jih zanima določeno področje.
Spletna mesta Salomon d.o.o. vaše osebne podatke brez opozorila razkrijejo le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za: (a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki na portalu Salomon d.o.o. ali mestu; (b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine portala Salomon d.o.o.; in za (c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov portala Salomon d.o.o. ali javnosti.

Uporaba piškotkov
Spletno mesto Salomon d.o.o. vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno izkušnjo. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na trdi disk postavi strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas.
Eden od prvotnih namenov piškotkov je, da vam pomagajo prihraniti čas. Namen piškotka je, da spletnemu strežniku sporoči, da ste se vrnili na določeno stran. Če npr. prilagajate strani portala Salomon d.o.o. ali se registrirate na spletnem mestu ali v storitvah portala Salomon d.o.o., piškotek portalu Salomon d.o.o. pomaga, da se spomni vaših določenih podatkov, ko ga naslednjič obiščete. S tem je poenostavljen postopek beleženja osebnih podatkov, kot so naslovi plačnika, naslovi za dostavo itd. Ko se vrnete na isto spletno mesto Salomon d.o.o., se lahko podatki, ki ste jih prejšnjič vnesli, obnovijo; tako zlahka uporabljate funkcije portala Salomon d.o.o., ki ste jih prilagodili.
Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko svoj brskalnik po navadi nastavite tudi tako, da bo zavrnil piškotke, če to želite. Če izberete zavračanje piškotkov, ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev portala Salomon d.o.o. ali spletnih mest, ki jih obiščete.

Varovanje osebnih podatkov
Salomon d.o.o. ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Osebne prepoznavne podatke, ki jih navedete v računalniških strežnikih, Salomon d.o.o. ščiti v nadzorovanem, varnem okolju, kjer so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Ko so osebni podatki (kot je številka kreditne kartice) preneseni na druga spletna mesta, so pri tem zaščiteni s šifriranjem, kot je protokol SSL (Secure Socket Layer).

Spreminjanje te izjave
Salomon d.o.o. bo to izjavo o zasebnosti občasno posodobil, da bo odražala izkušnje podjetja in strank. Salomon d.o.o. vas poziva, da redno pregledujete to izjavo, da boste na tekočem, kako Salomon d.o.o. ščiti vaše podatke.

Podatki za stik
Salomon d.o.o. vas vabi k pošiljanju komentarjev v zvezi s to izjavo o zasebnosti. Če mislite, da portal Salomon d.o.o. ne upošteva te izjave, se obrnite na portal AutoBild na naslovu info@autobild.si. Potrudili se bomo, da čim prej ugotovimo in odpravimo težavo. 

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

AUTO BILD Slovenija - julij 2017

V julijski številki preberite!RSS In Twitter Facebook

© 2011 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane

¸